Jyväskylän Juhla-asu

Totesimme yhdessä Jouni Pohjolan kanssa, että www-sivujemme ilme oli vanhentunut ja ne eivät toimineet mobiilissa nykypäivän vaatimusten mukaan. Lisäksi laaja tuotevalikoimamme ei päässyt oikeuksiinsa siten kuin olisimme toivoneet. Myös sivujen päivitys tuntui haasteelliselta, joten kynnys päivityksiin oli suuri.

Asetimme yhdessä tavoitteeksi ulkoasun totaalisen uudistuksen ja sivujen toimivuuden kaikilla päätelaiteilla.  Halusimme samalla hakea bisneksellemme lisäkasvua tarjoamalla asiakkaillemme paremman tavoitettavuuden kellonajasta huolimatta.

Suurin yllätys uudistuksessa oli, kuinka helppokäyttöinen uusi käyttöliittymä olikaan. Nyt päivitämme niin uutuustuotteet kuin poistuneet myyntiartikkelit helposti ja vaivattomasti. Myös yhteistyökumppanimme ovat kiitelleet sivujemme uutta raikasta ja asiakkaita houkuttelevaa ulkoasua. Asiakkaat ovat puolestaan kertoneet, että tuotteisiin on nyt helppo tutustua etukäteen, kun valikoima on hyvin esillä.

Kokonaisuudessaan nettisivujen uudistus ylitti odotuksemme. Olemme todella tyytyväisiä sivuston toteutukseen sekä saamaamme asiakaspalveluun. Harkitsemme, että jatkossa toteutamme Ecomen avulla lisämarkkinointia niin facebookissa kuin sähköpostitse.

– Tarja Alanko,  Jyväskylän Juhla-asu –

 

TUTUSTU SIVUSTOON

Ennen

Jälkeen