Lauttasaaren säätiö

Muutaman vuoden vanhat sivumme olivat päässeet ikääntymään, ja se valitettavasti näkyi. Sivujen käytettävyys ei ollut parhain mahdollinen,  niiden päivittäminen oli työlästä ja vaati ammattilaisen. Koska tiedämme kuinka tärkeää web-näkyvyys on toimijalle kuin toimijalle, päätimme uusia sivumme Ecomen avustuksella.

Sivuja uusiessa halusimme päivitetyn version tutusta ilmeestämme, ja nyt sivumme ovatkin miellyttävämmän näköiset mutta silti uskottavat ja tutun oloiset. Tärkeä osa muutosta oli myös sivuilta löytyvän Lauttasaaren historiikin esitys, sillä vanha selausmenetelmämme ei ollut mielestämme tyydyttävä. Nyt kuvien sekä tekstien selaus ja etsiminen hoituvat vaivattomasti uuden hakukoneen avulla.

Halusimme sivuistamme myös mobiiliresponsiiviset, ja nyt selailu onnistuu kaikilla moderneilla laitteilla dynaamisesti skaalautuvan suunnittelun ansiosta. Voimme myös päivittää sivumme itse. Se säästää aikaa ja vaivaa verrattuna aiempaan käytäntöömme. Jos olisimme aloittamassa projektiamme nyt alusta, valitsisimme Ecomen mielellään uudestaan.

– Kaija Niemi-Turkama, Lauttasaaren Säätiö –

TUTUSTU SIVUSTOON

Ennen

Jälkeen